Dekorative beläggningar

Våra cementbaserade dekorativa beläggningar utgör det bästa exemplet på cementens kemiska och tekniska utveckling.

Med hjälp av de traditionella elementen av cementproduktion och tillsats i andra produkter som omvandlar det kemiskt, kan cementet appliceras tunnare med extrem hårdhet och stor flexibilitet. Detta gör det möjligt för oss att få en produkt som inte spricker och vars styrka och hårdhet är mycket högre än för traditionell cement.

Microcement kräver inga fogar, vilket resulterar i en kontinuerlig beläggning utan några skärningar och begränsas endast av styckets dimension och ytan där den appliceras. Resultatet är en extremt estetisk och dekorativ beläggning som är helt vattentät och motståndskraftig mot mögel och bakterier.

Genom att vara icke-porös och har inga leder, kräver det inget speciellt underhåll och rengöring. Det är enkelt.

Genom att ha en minimal tjocklek efter appliceringen av mellan 3 till 4 mm och kombinerad med sin enorma vidhäftning kan dessa beläggningar appliceras över nästan vilken yta som helst utan att det är nödvändigt att skapa röra och skräp.

Det kan appliceras på väggar, golv, duschar, backplattor, bänkskivor, uteplatser / terrasser, möbler, simbassänger etc. och över taliga ytor som cement, gips, marmor, porslin, kakel, granit, etc.

Dessutom finns den i ett stort antal färger som passar din inredning.